Українська правда

Ємельяненко "освистав" перемогу Лебедєва над Джонсоном і назвав це псевдопатріотизмом

Сергей Шемшученко — 25 травня 2011, 08:52

У бійця змішаних єдиноборств Федора Ємельяненко залишилося негативне враження після бою Денис Лебедєв - Рой Джонс-молодший, в якому переміг росіянин.

"Чесно сказати, у мене залишилося негативне враження після бою, не було великої радості. - Не через те, що відбувалося в ринзі, як цей бій був піднесений. Видно було, що Джонс далеко не той, яким був, якого ми усі бачили в попередніх боях, тому залишилося розчарування.

Було багато прес-конференцій, усе це тиражувалося в пресі, що протистоять дві держави, сила російського духу. Коли багато розмов про патріотизм, означає - це псевдопатріотизм. Це добре, що Денис переміг, я уболівав за нього, але радості великої не було. Я розумію, якби Джонс приїхав до нас 10 років тому, тоді б варто було говорити і про силі духу і про супердержави, але коли Джонс не рухається в ринзі, не ухиляється, немає вибуху, немає швидкості.

Давайте запросимо Пеле з його збірною, з якою він грав в 70-х роках, наша збірна у впертій боротьбі їх обіграє, і радітимемо цьому усією країною. Це не діло, потрібно розуміти, що Рой вже закінчує свою кар'єру. Здорово, що Денис його здолав, але усією країною радіти тому, що впала екс-зірка, - це неправильно", - цитує Ємельненка sportbox.ru.