Українська правда

Адамек: "Я хочу виснажити Кличка"

Сергей Шемшученко — 14 серпня 2011, 23:13

Екс-чемпіон світу в напівважкій і першій важкій вазі 34-річний поляк Томаш Адамек спробує завоювати титул чемпіона світу в суперважкій вазі, коли зустрінеться з діючим володарем пояса WBC 40-річним українцем Віталієм Кличком 10 вересня.

За чотири тижні до бою Адамек розповів, як саме він збирається завоювати чемпіонство в третій за рахунком ваговій категорії, інформує BoxingScene.com.

"Насамперед, я повинен уникати ударів справа. У мене перевага в швидкості, і я збираюся це використовувати. Я хочу вимотати його і працювати комбінаціями. Це єдиний шанс перемогти. Я просто розтрачу дванадцять раундів, якщо буду чекати можливості завдати один потужний удар, як Девід Хей робив в бою з Володимиром Кличком. Один удар не приносить перемогу в бою", - сказав він.

Крім цього Адамек сказав, що він не звертає уваги на те, що Віталій перервав свій тренувальний процес в Австрії, щоб впоратися з політичними проблемами в Києві.

"Думаю він знає, що робить - це психологічна гра. Мене не хвилює, чим займається мій суперник до бою. Я сфокусований на собі і на поєдинку, щоб бути ідеально готовим", - цитує полка allboxing.ru.