Українська правда

Веллівер: Кличків можна "підстрелити", але зробити це складно

Сергей Шемшученко — 30 серпня 2011, 18:44

Брати Клички заслужено домінують у сучасному боксі, але й вони не є ідеальними боксерами і мають певні слабкі місця, котрі можна використати для перемоги.

Про це один з найбільш перспективних боксерів серед сучасних важковаговиків Чонсі Веллівер заявив boxingnews.pl.

"Я дуже впевнений у собі спортсмен. Брати Клички - прекрасні чемпіони, але вони "Снодійники". Іноді їх можна "підстрелити", як це зробили Коррі Сандерс або Росс П'юріті. Я думаю, що я - спортсмен такого ж складу", - каже новозеландець.

"Всім серцем я хотів би отримати такий шанс, але у мене передчуття, що він мені не дістанеться, бо вони знають, що зі мною не було б так легко, як з іншими. Неважливо, чим закінчився б такий бій - перемогою або поразкою - я дав би їм стільки, скільки вони змогли б прийняти", - обіцяє він.

Веллівер вважає, що сучасна суперважка вага "вмирає", але такі спортсмени як Повєткін, Арреола, Адамек або Хеленіус зможуть оживити дивізіон, повернути емоції, їм просто треба отримати шанс на бій з Кличками.

"Я чекаю бою Віталія та Адамека. Хоча Одланьєр Соліс витримав всього один раунд, він показав, як треба вести бій з Кличком. Ключ до перемоги - хороша робота ніг, а в нашому дивізіоні немає поки нікого краще Адамека в цьому плані. Я думаю, що Адамек досить жорсткий, швидкий і сильний, але він, на жаль, занадто малий. Віталій виграє за очками в близькому бою", - наводить прогноз боксера allboxing.ru.