Українська правда

Матчева зустріч збірних України та Франції з боксу завершилася внічию

Сергей Шемшученко — 31 серпня 2011, 19:47

Міжнародна матчева зустріч між збірними Франції та України з боксу, яка відбулася 24 серпня у Чернівцях, завершилася нічиєю.

Першими на ринг вийшли спортсмени у ваговій категорії 49 кг. Французу Джеремі Бекку, чвертьфіналісту останнього ЧС, протистояв МСМК з Кременчука Єгор Голуб. Вердикт суддів був одноголосним - перемога французького боксера, пише прес-служба ФБУ.

Зрівняв рахунок у матчі Ігор Магурін з Енергодара (вагова категорія 56 кг), який був значно сильнішим за Антоні Брета - ті ж самі 3:0, але вже на користь українця.

У ваговій категорії 64 кг, як і в минулорічному матчі, Україну представляв МСМК В’ячеслав Кісліцин із Сімферополя. Досвід та майстерність В’ячеслава зробили свою справу і тоді, і зараз. Тепер йому поступився Самір Машру.

Перевага збірної України стала ще більш відчутною після складної перемоги МС Івана Голуба (Донецьк) у ваговій категорії 81 кг над бронзовим призером ЧС 2009 р. Абделькадером Буенія.

Наступний двобій зафіксував першу нічию цього вечора: чвертьфіналіст ЧЄ-2011 р. Нордін Убаалі (переможець минулорічного двобою із Віктором Гоголєвим) розійшовся миром із МС з Шипинців Іваном Страшним, учасником ЧС та ЧЄ останніх років серед молоді.

Бронзовий призер ОІ в Пекіні, чемпіон світу серед військових, один із лідерів збірної Франції Алексіс Вастін (вагова категорія 69 кг) знову став учасником надзвичайно цікавого та безкомпромісного двобою. Проте, якщо рік тому він програв свій мікроматч Олександру Стрецькому, то зараз святкував перемогу над вінничанином, Тарасом Головащенком.

Друга нічия в матчі відбулася між чернівчанином Олександром Стрілецьким і Мішелем Таваресом, учасником минулорічного ЧС (вагова категорія 75 кг).

Зрівняв рахунок у матчевій зустрічі Людовік Грогюе, одноголосним рішенням суддів ставший переможцем у дуелі з іще одним представником буковинського боксу Олександром Тесленком.

Ще один армієць, Ростислав Архипенко, в останньому двобої зустрічі, розійшовся миром із чемпіоном Юнацьких Олімпійських Ігор – 2010 у Сингапурі Тоні Йока і тим самим боксери підвели цілком справедливий та логічний підсумок цієї міжнародної товариської зустрічі: три перемоги – за французами, три – за українцями і три поєдинки завершилися внічию.