Головне

Кличко - Адамек. Показовий захист титулу. ВІДЕО

12.09.2011 00:03 1376 0
Кличко - Адамек. Показовий захист титулу. ВІДЕО

Вже на початку поєдинку стало зрозуміло, що перемога українця - лише справа часу. Віталій впевнено тримаючи дистанцію, без проблем у рукавичку ловив більшість ударів поляка, якого різниця у антропометричних даних змушувала постійно йти на зближення. Вже у другому раунді Адамека після "двійки" від нокдауну врятували гонг і канати, які допомогли втриматися на ногах.

Українець дуже впевнено працював обома руками, при цьому не витрачаючи зайвих сил. Кличко прицільно проводив удари, постійно нависав над суперником, змушуючи поляка робити багато дрібних і виснажливих рухів. Сам Томаш, розуміючи, що бій для нього закінчиться в той момент, коли він зупиниться, продовжував включати "велосипед".

А спарва ця не із легких,  тому сили потроху залишали польського боксера і після п'ятого раунду поставало лише одне питання: "На скільки ще вистачить Адамека?". Використавши всі домашні заготовки, дії польського боксера набули взагалі примітивного для Кличка характеру. Комбінацію правий в тулуб - лівий боковий у голову Кличко спокійно "читав", і цілком закономірно у шостому раунді відправив поляка у нокдаун. Після серії, яку Віталій розпочав із удару правою, а закінчив точною "двійкою", Адамек знову повис на канатах і цього разу рефері почав відлік.

А у восьмому раунді на канвасі опинився вже Кличко!!! Вперше у своїй кар'єрі!!! Правда, участь Адамека у цьому падінні була суто епізодичною - українець, притиснувши суперника біля канатів, підвернув ногу і втратив рівновагу.  Проте все обійшлося без травм і Віталій продовжив поєдинок.

У дев'ятому раунді стало зрозуміло, що фінал не за горами. Кличко почав більш активно діяти, чередувати удари в голову й у тулуб, і безпорадному Адамеку нічого не залишалося, як сподіватися на один точний удар, який би припинив його страждання. Проте, врахувавши гіркий досвід Шеннона Бріггса, побиття польського боксера зупинив рефері, який  у десятому раунді зупинив цю "виставу одного актора".

Замість епілога

Віталій Кличко знову захистив свій титул, при цьому покращивши свій показник нокаутів. Спокійно, впевнено, по-чемпіонськи показово. Адамек же нічим не здивував. Не спрацювала проти Віталія та вбивча швидкість, про яку так багато говорив напередодні поєдинку польський боксер. Безперечно, Томаш - вольовий боєць, але у поєдинку проти Кличка цього замало. І тому, вкотре, виникає звичне після поєдинків братів запитання: "Хто наступний?".

Коментарі ()