Українська правда

Тарвер: Скажіть Повєткіну і Кличкам, щоб дали мені шанс

Сергей Шемшученко — 30 вересня 2011, 10:37

Екс-чемпіон світу в напівважкій вазі 42-річний американець Антоніо Тарвер все ще гідний бою за звання чемпіона світу в суперважкій вазі.

Про це заявив сам Тарвер, додавши, що хотів би битися з чемпіоном WBA / WBO / IBF / Кільце 35-річним українцем Володимиром Кличком, повідомляє Fighthype.com.

"Я хочу титул чемпіона світу в суперважкій вазі. Кличко викликав мене на бій у минулому році, а тепер у нього бій з Мормеком? Я ж тут. Ці хлопці знають, що в мене є майстерність і я вмію битися", - переконаний він.

"Я не буду метою в рингу ні для кого. Я хочу привернути боксерський світ з ніг на голову. Всі мене чують чітко і добре, але ніхто не виходить на бій. Скажіть Повєткіну і братам Кличкам, щоб вони дали мені шанс", - закликає він.

Рецептом перемоги над Володимиром для Тарвера має стати те, що він - лівша.

"Його права навіть не торкнеться мене. Ці хлопці їдять свій хліб тому, що б'ються з тими, кого вони можуть перемогти. Коли я отримаю свій шанс, обід буде закінчено", - продовжив Тарвер.

"Я поверну титули в Америку. Я не збираюся розгулювати в футболках із зображенням відірваних голів братів і нести всяку нісенітницю, як Девід Хей", - наводить його слова allboxing.ru.