Українська правда

Чахкієв: "Вважаю, що Повєткін вже давно готовий до бою проти Кличка"

Сергей Шемшученко — 1 жовтня 2011, 10:31

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBA Алєксандр Повєткін вже готовий до зустрічі з чемпіоном світу IBF/WBO/WBA Володимиром Кличком або з чемпіоном світу WBC Віталієм Кличком.

Таку думку висловив російський боксер першої важкої ваги Рахім Чахкієв.

"Я вважаю, що Сашко вже давно готовий до цього турніру. Їх пора зводити і робити бій. Я не вдавався в хід переговорів між бійцями, тому мені складно судити, хто від кого бігає і чому. Мені не подобається, що цей поєдинок досі не відбувся. Неприємно, що ті бої, які повинні бути, які хочуть бачити шанувальники боксу, ніяк не можуть відбутися. Взяти тих же Мейвезера і Пакьяо, Повєткіна та Кличка ... Скрізь присутнє якесь комерційне підгрунтя, це неправильно", - сказав він.

"Є й інші претенденти - той же Хеленіус, хоча, мені здається, цьому бійцеві ще зарано змагатися з українцями. Та й брати напевно не горять особливим бажанням зустрічатися з ним. Ще один хороший варіант - Дєніс Бойцов. Все в руках промоутерів, як вони вирішать, так і буде. Від них залежить, хто стане наступною жертвою, або ж все буде інакше", - цитує Чахкієва championat.com.