Українська правда

Кличко-молодший: Девід, як курча бігав від мене упродовж усіх 12 раундів і не хотів битися

Сергей Шемшученко — 24 листопада 2011, 12:36

Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями IBF/IBO/WBA/WBO Володимир Кличко висловив упевненість в тому, що Девід Хей повернеться в ринг заради бою з його старшим братом Віталієм Кличком.

Проте Кличко-молодший сумнівається в тому, що у британця є шанси на перемогу у бою з Віталієм.

"Девід, як курча бігало від мене упродовж усіх 12 раундів і не хотів битися. Я дуже шкодую за тим, що не нокаутував його. І мій брат сказав, що він зробить це, якщо зустрінеться з ним. Віталій має сильніший удар, ніж я, і з нас двох він є сильнішим. Я не нокаутував Хея, але Віталій може це зробити,

Девід пройшов хорошу перевірку у бою зі мною, і тепер він буде кращий. Я вважаю, що після того, як Хей наговорив стільки "сміття", він розчарував своїх уболівальників поєдинком, і це засмучує його.

Він був збентежений і не міг повернутися у Велику Британію з високо піднятою головою. Замість того, щоб назвати його чемпіоном, публіка просто обсвистала його. Реальність така, що він як і раніше дуже збентежений тим, як пройшов поєдинок зі мною. Я все ще вірю в те, що він хороший хлопець, який втратив голову від успіху, але нині він проходить період відновлення. У нього є его, і він повернеться, я упевнений", - цитує Володимира championat.com з посиланням на BoxingScene.