Українська правда

Котельник отримав приміщення під спортивний центр у Львові за 1 грн

Сергей Шемшученко — 24 листопада 2011, 22:10

Депутати Львівської міської ради на сесії 24 листопада проголосували за надання приміщення на вул. Шафарика, 16-а в оренду Благодійному фонду "Андрія Котельника" для спортивно-оздоровчого центру.

За ухвалу проголосувало 76 депутатів. Приміщення дісталося спортсмену за 1 грн оренди на рік і без зміни цільового призначення. Однак, ухвала вступає в дію після підписання інвестиційного договору.

Проте спочатку виконавчі органи і мер Львова А. Садовий були проти віддавати приміщення за гривню на рік. Мер пояснював, що завтра біля ЛМР вишикується черга бажаючих також отримати приміщення за гривню.

Садовий пропонував включити цей фонд Котельника у перелік громадських організацій, які можуть отримати пільгу на оренду. Однак депутати були проти. Вони заявили, що Котельнику й так доведеться вкласти мільйони гривень в реставрацію цього приміщення.

Тому жодної оренди в боксера місто не має права вимагати, а має дати йому ще гроші з бюджету на оплату зарплати тренерів. Відтак рада і мер зійшлися на підписанні інвестиційної угоди, пише zik.ua.