Українська правда

Зауерланд: "Клички б'ються тільки з боксерами першої важкої ваги"

Сергей Шемшученко — 1 грудня 2011, 12:31

Брати Клички б'ються тільки з боксерами першої важкої ваги.

Таку думку висловив промоутер Вільфрід Заеурланд, який веде справи чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBA Алєксандра Повєткіна.

"Всі говорять: "Клички! Клички!"... Але вони постійно б'ються з боксерами першої важкої ваги, у той час як ми в суботу проведемо бої справжніх супертяжів! Чому Клички не захотіли битися з Босвеллом? Чому вони його уникають? Це питання напрошується саме собою! І не забувайте, що Повєткін провів на професійному ринзі всього вісімнадцять боїв, а Роберт - шістнадцять. Кличко ж вперше за серйозний титул побився після тридцяти поєдинків", - сказав він.

"Не розумію, чому моїх боксерів після 12-13 виходів на ринг розпитують, чому вони не б'ються з Кличками. Думаю, що якби Повєткін, не перешкодь йому травма, два-три роки тому вийшов на бій з Кличком, його шанси були б вельми непогані: тоді Володимир Кличко ще не був тим, ким є зараз. У Кличка вистачає слабких сторін, з якими він цілком вдало навчився справлятися на ринзі. Проте думаю, що Повєткіну під силу дати йому бій. Врахуйте також і те, що час іде і Кличко стає старшим - з усіма витікаючими з цього наслідками", - цитує Зауерланда Sportbox.