Головне

Бій Володимира Кличка з Мормеком скасують через стан здоров`я українця?

05.12.2011 08:47 89 0

Володимира Кличка продовжують турбувати болі навіть після операції з видалення каменя в нирках.

Про це повідомляє allboxing з посиланням на focus.de.

Після проведеної в суботу операції чемпіон WBA/WBO/IBF Володимир Кличко повинен був разом з братом взяти участь в передачі RTL "2011! Menschen, Bilder, Emotionen".

Гюнтер Яух, що веде телешоу, здивувався, побачивши в минулу суботу лише чемпіона WBC Віталія Кличка - незадовго до цього обидва брати прибули в студію RTL.

Віталій пояснив, що Володимир несподівано відчув себе погано, проте бій з Жаном Марком Мормеком "поки поза небезпекою", а брат "у відмінній формі". Інші питання на цю тему Віталій відсік фразою: "Давай поговоримо про інші справи".

Прес-аташе RTL Маттіас Болхефер не може знайти пояснень: "Володимир в доброму здоров'ї прибув в студію. Він був готовий до передачі, ми поговорили, усе було добре". Потім Володимир відчув біль: "Йому стало дуже погано, тому він вирішив зі своїм менеджером відмовитися від виступу".

Після цього Володимир відправився в клініку Дюссельдорфа до лікаря, що оперував його.

"Про причини болів можна поки лише здогадуватися, - заявив Болхефер. - В принципі Володимир у прекрасній формі. Можна лише сподіватися на те, що усе обійдеться".

Подальшу інформацію планується отримати понеділок: на 13 годину запланована прес-конференція перед боєм з Мормеком.

"В історії чемпіонських боїв траплялися спонтанні скасування, - вважає менеджер братів Бернд Бенте.- Я сподіваюся, Володимир вийде на бій. Я сподіваюся, Володимир швидко прийде в себе після операції і жорсткого тренувального табору".

Квитки на бій вже розпродані, пише видання.

Коментарі ()