Українська правда

Пакьяо може завершити боксерську кар'єру з релігійних міркувань

Сергей Шемшученко — 14 лютого 2012, 10:39

Чемпіон WBO в напівсередній вазі і один з найсильніших боксерів світу незалежно від вагової категорії філіппінець Менні Пакьяо може завершити свою спортивну кар'єру в наступному році.

Пакьяо, якому в грудні цього року виповниться 34 роки, сказав, що його майбутній поєдинок проти американця Тімоті Бредлі 9 червня в США може стати його останнім виходом на ринг.

Він пояснив, що продовження боксерської кар'єри буде не цілком доречним у світлі його нещодавнього згоди прийняти пропозицію католицької церкви Філіппін і стати так званим "послом Біблії" [Bible ambassador].

За його словами, в майбутньому він може зосередитися лише на своїй політичній кар'єрі і вивченні Біблії. Минулого місяця в одному з інтерв'ю Пакьяо зізнався, що знову знайшов віру і став на правильний шлях, відвернувшись від своїх гріхів, які включають розпусту, азартні ігри і вживання спиртного.

Він розповів, що пішов з головою у вивчення Біблії, а також намагається проводити якомога більше вільного від тренувань час разом з дружиною і чотирма дітьми, пише allboxing.ru.