Українська правда

Саліта пропонує Сенченку битися в Донецьку

Сергей Шемшученко — 14 лютого 2012, 18:49

Американський боксер українського походження Дмитро Саліта готовий битися з чемпіоном світу за версією WBA В`ячеславом Сенченком в Донецьку.

Про це Саліта сказав в інтерв`ю comments.ua.

Нагадаємо, що бій Сенченка з Полом Маліньяджи під загрозою зриву.

"Бою із Сенченко хотів вже давно. Після моєї невдалої спроби виграти пояс чемпіона світу, Рой Джонс хотів організувати наш поєдинок в андекарті своєї другої зустрічі з Бернардом Хопкінсом. Але у промоутерів Сенченка були інші плани, тому бою не вийшло.

А кілька місяців тому я підписав контракт на бій проти тимчасового чемпіона WBA Ісмаеля Ель Массуді. Наш поєдинок повинен був відбутися в листопаді в Нью-Йорку. Але бій довелося скасувати через розбіжності Ісмаеля зі своїм промоутером.

Після того, як Пол Маліньяджи відмовився боксувати в Донецьку, я б хотів замінити його у бою з Сенченком. Заради цього приїду в Донецьк. Упевнений, це буде дуже цікавий бій для України, та і для всього світу. Те, що я вихідець з України, підвищить інтерес. Окрім цього, усім буде цікаво подивитися на протистояння двох провідних тренерів - Емануеля Стюарда і Фреді Роуча. Думаю, що вони ніколи не змагалися один з одним", - розповів Саліта.