Українська правда

Томпсон: "Брати Клички – видатні чемпіони"

Сергей Шемшученко — 19 квітня 2012, 10:23

Американці так звикли до домінування своїх боксерів в надважкій вазі, що тепер намагаються "занизити" рівень суперників братів Кличків, щоб не давати їм повного визнання.

Таку думку висловив майбутній суперник Володимира Кличка Тоні Томпсон в інтерв’ю Boxinginsider.com.

"Американці так звикли до домінування своїх боксерів в надважкій вазі, що тепер намагаються "занизити" рівень суперників братів Кличків, щоб не давати їм повного визнання. Клички – великі чемпіони, вони доводять свій клас, і применшувати рівень їх опозиції", - сказав він.

"Ну добре, деякі претенденти дійсно не виходили у ринг за перемогою, але я не з таких. Я віддаю в поєдинку всього себе. Я не відношусь до найвидатніших боксерів всіх часів, але для людини, яка вперше одягла боксерські рукавички у віці 27-ми років, в мене дуже успішна кар’єра. А люди намагаються применшити мої досягнення – не можна цього робити", - зазначив Томпсон.

На думку Томпсона, американці зарозумілі, вважаючи, що ніхто не може бути настільки ж домінантними, як вони.

"Ми (американці) настільки зарозумілі, думаючи, що ніхто не може бути настільки ж домінантними, як ми. Коли Майк Тайсон домінував у надважкій вазі, його любили, вимагали його боїв, робили все, щоб він залишався у центрі уваги, хоча він був не найкращою людиною", - продовжує Томспон.

"Брати Клички – великі чемпіони і прекрасні люди, а ми не хочемо нічого про них навіть чути тільки тому, що вони не є американцями. Думаю, що коли в надважкій вазі з’явиться американський чемпіон, публіка стане більш лояльною до американських супертяжів, а наше телебачення знову почне транслювати бої в надважкій вазі", - цитує боксера boxingnews.com.ua.