Українська правда

Клички підтримають українських боксерів на Олімпіаді

Сергей Шемшученко — 25 квітня 2012, 15:58

Через підготовку до бою з Тоні Томпсоном Володимир Кличко не матиме змоги підтримати українських спортсменів на Євро-2012, але надолужить під час Олімпіади.

Про свої та братові плани щодо двох найбільших змагань літа 2012-го боксер розповів під час прес-конференції у Києві, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"Мій тренувальний табір починається 1 червня та триватиме до 8 липня. Тому буду спостерігати за Євро-2012 по телевізору. Добре, що є такий представник, як Віталій. Він зможе підтримати футболістів наживо", - сказав Кличко.

"Щодо Олімпіади, то, звичайно, я буду там присутній. Буду підтримувати хлопців і вірити, що золото буде завойовано не лише в інших видах програми, а й у боксі. Сподіваюся, присутність моя та Віталія буде мотивацією для хлопців", - вірить він.

Пригадав Кличко-молодший і свій тріум на Олімпійських іграх у 1996 році.

"Перед Іграми в Атланті Валерій Борзов на зустрічі з олімпійцями сказав, що "золото" змінить життя в корені. Я його зустрів через 12 років і подякував: настільки чітко і конкретно він все тоді сказав, що це мотивувало мене. Сподіваюся, ми з братом зможемо поспілкуватися зі збірною", - додав Володимир.