Українська правда

Пол Вільямс вижив у важкій автокатастрофі

Сергей Шемшученко — 29 травня 2012, 09:46

Колишній чемпіон світу в двох вагових категоріях Пол Вільямс (41-2, 27 КО) потрапив в аварію, яка ледь не закінчилася трагедією.

Як повідомляє wrdw.com, боксер, який їхав на мотоциклі, намагаючись уникнути зіткнення з автомобілем, виїхав за межі траси, де втратив контроль над керуванням мотоциклом і зазнав важкого падіння.

Одразу ж після аварії Вільямса було доставлено в госпіталь в Атланті, де лікарі повідомили йому невтішні новини: схоже на те, що нижню частину тіла Пола паралізувало, і невідомо, чи зможе він коли-небудь ходити.

Як повідомив менеджер Пола Вільямса Джордж Пітерсон, на середу запланована операція, яка дозволить зберегти здоровою верхню частину тіла боксера. За словами Пітерсона, Вільямс перебуває в повній свідомості і мужньо тримається, хоча лікарі сказали йому, що працездатність його нижньої частини тіла може бути втрачена назавжди.

Нагадаємо, що наступний бій 30-річного Пола Вільямса був запланований на 15 вересня - в цей день він мав зустрітися з Солом Альваресом, пише boxingnews.com.ua.