Головне

Маліньяджи каже, що в Донецьку купили суддю його бою із Сенченком

04.05.2012 11:18 181 0

Новоспечений чемпіон світу за версією WBA у напівсередній вазі американець Пол Маліньяджи, який свій титул виграв у бою в Донецьку, звинуватив суддів його поєдинку з В'ячеславом Сенченком в корупції.

Після дострокової перемоги на "Донбас-Арені, Маліньяджи був украй здивований тому, що суддя з Франції, за результатами дев'яти раундів віддавав перемогу Сенченку, а два інших, з Панами і Нової Зеландії, йому.

"У двох суддів я був ненабагато, але попереду, а ось у французького судді я відставав на два пункти. Коли ви бачите таке, то відразу хочеться запитати: Куди цей хлопець дивився? Проте ці хлопці знають, що вони роблять. Вони просто корумповані", - цитує боксера gorodboxing.com.

Далі американець прямо звинуватив суддів і організаторів в підкупі, сказавши, що на помилки ситуацію списувати не варто.

"Коли ви бачите явно несправедливі показники рахунку, то не треба запитувати: Куди ти дивився?, треба запитати: Що тобі запропонували, що змогли тебе купити? Насправді, тут безглуздих немає, особливо серед людей, які професійно судять поєдинки", - заявив Маліньяджи.

Нагадаємо, Маліньяджи контролював велику частину поєдинку і, якщо вірити статистиці, повністю перевершив українця за усіма показниками. У дев'ятому раунді із-за сильного розтину і гематоми, ліве око Сенченко закрилося, і рефері в рингу Стів Смогер зупинив бій.

Статистика бою

Усі удари:

Маліньяджи - 181 з 647 (28%), Сенченко - 137 з 473 (29%)

джеби:

Маліньяджи - 113 з 469 (24%), Сенченко - 94 з 315 (30%)

Силові удари:

Маліньяджи - 68 з 179 (38%), Сенченко - 43 з 158 (27%)

Коментарі ()