Українська правда

Кличко не розуміє, чому бій у Москві намагаються пов'язати з політикою

Сергей Шемшученко — 14 липня 2012, 13:35

У тому, що Віталій Кличко свій наступний бій проведе у Москві, немає ніякої політичної чи фінансової складової.

Про це заявив сам боксер.

"Ніякої політичної чи фінансової складової в цьому немає, це спорт", - наголосив Кличко.

Він висловив подив з приводу виникнення питання про вибір місця поєдинку, "тому що жодного разу ніхто не питав, а чому в Лос-Анджелесі, Лас-Вегасі, Берліні чи в Швейцарії".

"Я дуже радий, що тиждень тому в Швейцарії був піднятий прапор України і пролунав український гімн. І я буду дуже радий, якщо прапор України та гімн також побачать і почують і в Росії", - підкреслив боксер.

Він також відзначив, що не оголошував, що бій з Чарром буде останнім у його боксерській кар'єрі. Водночас Кличко зауважив: кожен бій у професійному боксі, особливо у його віці, може стати останнім.

Коментуючи повідомлення ЗМІ про те, що подивитися його бій з Чарром прийде президент Росії Володимир Путін, боксер зазначив, що на поєдинок запрошуються всі шанувальники боксу: "Якщо Путін купить квиток - будь ласка, але персональних запрошень до Путіна від нас не надходило".

Кличко також пообіцяв, що проведе боксерський поєдинок і в Києві, однак імені можливого суперника не розкрив, зауваживши лише, що він буде "дуже відомий", пише ukrinform.ua.