Українська правда

Команда не Ваха не хоче, аби представники Кличка спостерігали за підготовкою поляка

Сергей Шемшученко — 19 серпня 2012, 16:40

Промоутер Маріуша Ваха Маріуш Колодзей прийняв рішення про обмеження доступу сторонніх осіб зо залу Global Boxing Gym, в якому Вах готується до поєдинку з Володимиром Кличком.

Це сталося після того, як до залу завітав другий тренер братів Кличків Джеймс Алі Башир, який зовсім не був там бажаним гостем, , повідомляє Bokser.org.

Після цього було прийнято рішення про закриття залу Global Boxing Gym для сторонніх осіб - відтепер його зможуть відвідувати лише працівники та боксери промоутерської компанії Маріуша Колодзея Global Boxing.

Промоутер Ваха не хоче, щоб Башир або інші люди з команди Кличка спостерігали за підготовкою Ваха до бою з українцем, і його цілком можна зрозуміти - навіть з психологічної точки зору Ваху було б важко готуватися до поєдинку з Кличком під наглядом сторонніх осіб, які можуть виявитися "розвідниками" з команди його суперника.

Нагадаємо, бій Володимира Кличка з Маріушем Вахом попередньо заплановано на 10 листопада, хоча дата поєдинку ще може змінитися. А от місце проведення цього двобою вже вибране остаточно - це 57-тисячний стадіон Imtech Arena в Гамбурзі, пише boxingnews.com.ua.