Українська правда

Чарр: Віталій, я хочу реваншу!

Сергей Шемшученко — 9 вересня 2012, 08:05

Німець Мануель Чарр, який поступився українцеві Віталію Кличку технічним нокаутом в четвертому раунді, висловив невдоволення з приводу зупинки бою і кинув новий виклик Кличку-старшому.

"Я виходив на цей бій з однією лише метою - завоювати титул чемпіона світу. Ті, хто мене знає, підтвердять, що я б ніколи не відступив.

Віталій - великий чемпіон світу, я дуже поважаю його. Але цей бій виграв не Віталій, його виграв лікар. Відмови від продовження бою не було рішенням нашого кута.

Я досить добре знаю правила боксу, тому досі не можу зрозуміти, як можна викликати мене на огляд ушкодження в кут до мого суперника?

Спершу треба було спробувати накласти пластир, а після продовжити бій. Проте все було інакше. Те, що сталося, не відповідає правилам. Виходить, що я, отримавши ушкодження, відразу був списаний з бою.

Сьогодні я б став чемпіоном світу. І я став ним. Я на ділі довів сенс фрази : "Те, що не вбиває нас, робить нас сильніше". Я хочу реваншу проти Віталія!

Давайте згадаємо бій Віталія Кличка проти Леннокса Люїса. Там була схожа ситуація. Тоді Віталій показав супербій і виграв не Леннокс, а лікар.

Той бій проходив в США. Не знаходите схожості? Віталій, я хочу реваншу, точно так, як і тоді ти хотів реваншу з Люїсом. Дай мені другий шанс битися проти тебе. Це моє найбільше бажання"! - цитує Чарра championat.com.