Українська правда

Серхіо Мартінес переміг Чавеса-молодшого і виграв титул чемпіона світу

Сергей Шемшученко — 16 вересня 2012, 09:01

37-річний аргентинець Серхіо Мартінес завоював титул чемпіона світу за версією WBC, перемігши одноголосним рішенням суддів 26-річного мексиканця Хуліо Сезара Чавеса-молодшого.

Перші три раунди пройшли з перевагою Мартінеса. У кінці третього раунду після аперкоту у Чавеса пішла кров з рота. У четвертому раунді Чавесу вдалося провести декілька успішних атак на ближній дистанції, проте Мартінес закінчив раунд, завдавши Чавесу потужного удару в щелепу ліворуч.

П'ятий раунд пройшов під повним контролем Мартінеса. У шостому раунді Чавес провів успішну атаку, проте тут же Мартінес відповів тривалою серією точних ударів. У цьому ж раунді у Чавеса пішла кров ще і з носа. Починаючи з сьомого раунду бій прийняв односторонній характер.

В середині дванадцятого раунду Чавес несподівано упіймав Мартинеса біля канатів і відправив до важкого нокдауну. Мартінес піднявся, і бій переріс в розмін ударами. Мартінес зумів відновитися, а у Чавеса не вистачило сил, щоб добити свого суперника. Рахунок суддівських записок: 118-109, 118-109, 117-110, пише allboxing.