Українська правда

Німецькі промоутери вже підібрали Володимиру Кличку трьох опонентів

Сергей Шемшученко — 29 вересня 2012, 22:51

Керівники берлінської промоутерської компанії Sauerland Event Вільфрід і Калле Зауерланд висувають 3 своїх суперважковаговиків для відвоювання титулів у чемпіона світу за версіями WBA, IBF та WBO Володимира Кличка.

За лінією WBA: "Регулярний" чемпіон WBA Алєксандр Повєткін, що виступає під егідою SE, в разі перемоги над Хасімом Рахманом повинен буде битися з Володимиром навесні 2013 року.

За лінією IBF: Боєць SE Кубрат Пулєв може вийти на бій з Кличком, якщо 29 вересня переможе Алєксандра Устінова і отримає титул IBF International.

За лінією WBO: Роберт Хеленіус повинен буде поліпшити свої позиції в рейтингу Всесвітньої боксерської організації, щоб отримати можливість провести бій з чемпіоном світу за цією версією.

"Таким чином ми отримаємо три шанси на завоювання титулу чемпіона світу і влаштуємо бої вищого класу", - заявив Вільфрід Зауерланд.

"Чому б одному з варіантів і не втілитися у життя? Крім того, така тактика дозволить прийти до згоди з телеканалами (бої Кличка транслює RTL, а поєдинки бійців Sauerland Event - ARD)", - вважає він.

"Два бої може транслювати один телеканал, один бій - інший. Така ситуація була б вигідною для всіх", - цитує Зауерланда 24boxing.com.ua.