Українська правда

Тренер Кличка: У старі, добрі часи, Вах був би просто хорошим спаринг-партнером

Сергей Шемшученко — 23 жовтня 2012, 16:58

В даний час проблема "королівського" дивізіону не у відсутності гарних бійців, а в тому, що у сучасних важковаговиків пропав дух справжнього, спортивного суперництва.

Таку думку висловив Джеймс Алі Башир - другий тренер чемпіона WBA / WBO / IBF / IBO в суперважкій вазі Володимира Кличка (58-3, 51 КО).

"Роберт Хеленіус, Тайсон Ф'юрі, Девід Прайс, Деонтей Вайлдер, Джо Хенкс, Малік Скотт, Берман Стіверн, Сет Мітчелл і кілька інших імен - це, як раз ті боксери, які повинні стукати в усі двері і вікна із закликами до поєдинків один з іншим", - вважає він.

"Вони повинні доводити всім любителям боксу, що саме вони є наступниками братів Кличків. Замість цього, вони воліють битися з боксерами нижчого рівня або з тими, чиї кращі часи вже давно позаду", - говорить Башир.

"Вже зараз деякі суперваговики чекають, коли Клички постарішають або підуть з боксу, щоб потім зайняти їхню нішу. Володимир постійно шукає гідних суперників. При всій моїй повазі до Маріуша Ваха, але в старі, добрі часи, він був би просто хорошим спаринг-партнером", - цитує тренера gorodokboxing.com.