Українська правда

Володимир Кличко офіційно представив Джонатана Бенкса в якості свого нового тренера

Сергей Шемшученко — 8 листопада 2012, 11:13

Перед боєм проти поляка Маріуша Ваха, який пройде 10 листопада в Гамбурзі, чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко офіційно представив свого нового головного тренера.

Новим наставником українця стане чинний боксер, постійний спаринг-партнер Кличка Джонатан Бенкс, повідомляє Fightnews.com.

Нагадаємо, в кінці жовтня після хвороби помер постійний наставник Кличка Еммануель Стюард. Тоді в ЗМІ з'явилася інформацію, що Бенкс замінить Стюарда в кутку Володимира в ході майбутнього бою. Зараз же Кличко оголосив, що Джонатан стане його постійним наставником.

"З самого початку знав, що саме Бенкс замінить Стюарда в моєму кутку. Я познайомився з Джонатаном в той же день, що й зі Стюардом. Вони дуже довго працювали разом і все, що Бенкс знає про бокс, він дізнався від Стюарда і з його знаменитого залу "Кронке", - заявив Кличко.

30-річний Бенкс намір продовжити і власну кар'єру боксера, зокрема 17 листопада в США йому належить провести бій проти співвітчизника Сетта Мітчелла, який є потенційним суперником Кличка, пише sports.ru.