Українська правда

Окендо також готовий замінити Повєткіна в бою з Кличком

Сергей Шемшученко — 21 січня 2013, 16:27

Фрес Окендо, який займає п’яту сходинку в рейтингу WBA, висловив готовність стати наступним суперником Володимира Кличка, в разі, якщо WBA дозволить українцю провести ще один добровільний захист титулу перед боєм з Повєткіним.

Окендо вважає, що він заслуговує на бій з Володимиром більше, ніж кубинець Одланьєр Соліс, якого називають одним з вірогідних суперників Кличка-молодшого.

"Я бився з кращими боксерами, ніж Соліс, такими як Данкан Доківарі, Кліффорд Етьєнн, Берт Купер, Девід Туа, Джон Руїз, Кріс Бірд, Джеймс Тоні, Жан Марк Мормек, Евандер Холіфілд та Олівер Макколл. Я побив майже кожного з них, і мене ніхто ніколи серйозно не потрясав. Я програвав лише майбутнім членам Залу Слави, і Володимир повинен дати мені можливість – в іншому випадку, він боїться", - сказав Окендо.

"Я побив Кріса Бірда, але в мене вкрали перемогу в тому бою. А цей хлопець (Кличко) хоче битися з якимось товстуном. Я важко працював, щоб пробитися до першої п’ятірки – мені довелося побити дійсно міцних хлопців. Володимир повинен зробити крок вперед і зустрітися зі справжнім чоловіком", - цитує Окендо boxingnews.com.ua.