Українська правда

Серхіо Мартінес перебив Мартіна Мюррея

Сергей Шемшученко — 28 квітня 2013, 10:45

У Буенос-Айресі завершився вечір професійного боксу, головною подією якого став поєдинок найсильнішого боксера середньої ваги аргентинця Серхіо Мартінеса (51-2-2, 28 КО) проти "тимчасового" чемпіона світу у середній вазі за версією WBA британця Мартіна Мюррея (25-1-1, 11 КО).

Бій проходив у невисокому темпі, який був вигідний Мартінесу, котрий працював з дистанції та впевнено себе почував проти британця.

Тим не менш, Мюррей не втрачав впевненості у себі та до середини бою зумів вирівняти ситуацію, а у восьмому раунді відправив Мартінеса у нокдаун ударом справа.

Далі Мартінес, який отримав серйозне розсічення над лівим оком, не форсував події і наносив удари з дистанції, які в основному йшли у блок супернику. Британець же повірив у себе та йшов вперед, але йому, незважаючи на велику активність і бажання, мало що вдавалося.

У завершальному відрізку часу Мартінес активізувався і завдав кілька сильних і точних ударів, проте Мюррей не був приголомшений і намагався реваншуватися за кожен епізод.

За підсумками дванадцяти раундів усі троє суддів віддали перемогу Мартінесу з однаковим рахунком 115:112, пише allboxing.ru.