Головне

Володимир Кличко серйозно планує виступити на Олімпіаді-2016

01.06.2013 10:29 634 0

Український боксер Володимир Кличко серйозно націлений на участь у Літніх Олімпійських іграх 2016 року у Ріо-де-Жанейро.

Про це заявив сам чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями IBF, WBO, IBO і WBA, якого цитує "Интерфакс-Украина".

"У мене є мета - Олімпіада-2016. Поки ще дуже багато питань, тому що AIBA повинна санкціонувати, що дозволено, що заборонено. Ще поки немає конкретики", - сказав він.

"Я знаю, що вони зробили віковий ценз до 40 років. Тобто я вписуюся за віком. Є запитання про кількість раундів, про використання майок і шоломів", - додав Кличко-молодший.

Боксер усвідомлює, що для потрапляння на Олімпіаду йому доведеться брати участь у чемпіонаті України.

"Я чув, що тренер збірної України говорив, що Кличко доведеться конкурувати з Олександром Усиком, і доведеться їхати на чемпіонат України. Я б із задоволенням поїхав, згадав минуле", - зауважив він.

"Навпаки - цікаво завоювати право бути у збірній. І сама ця ідея мене захоплює. Я не хочу поїхати на Олімпійські ігри учасником, я хочу приїхати з них переможцем. Здійснити таке 20 років опісля - я навіть такого собі уявити не міг", - підкреслив Кличко.

Нагадаємо, що перше олімпійське золото Володимир здобув на XXVI Літніх Олімпійських іграх в Атланті у 1996 році. Окрім того, він п'ять разів завойовував титул чемпіона України.

Коментарі ()