Українська правда

Антоніо Тарвер готовий до повернення на ринг

Сергей Шемшученко — 10 червня 2013, 17:36

П’ятиразовий чемпіон світу Антоніо "Magic Man" Тарвер збирається повернутися в професійний бокс.

Як пише портал fightnews.com, 44-річний боксер, котрий свого часу приголомшив світ, з одного удару нокаутувавши легендарного Роя Джонса, зібрався довести скептикам, що ще може наробити переполоху у боксерському світі.

"Доводжу до відома усіх представників напівважкої та першої важкої вагових категорій, що Magic Man повернувся за тим, що за правом має належати лише йому," - сказав він.

Тарвер (29-6, 20 КО), прославившись ще й поза боксерським світом у блокбастері "Рокі Бальбоа", каже, що його наступний поєдинок буде у серпні і відбудеться, швидше за усе, не на американському континенті.

"Мій паспорт готовий, я ніколи не боявся подорожувати з метою дати комусь прочухана. Саме тому Денні Грін не підходить ближче ніж на 50 футів до мене. Усі чемпіони, усі ці хлопці з поясами за океаном можуть отримати бій зі мною. Марко Хук може його отримати," - зауважив Антоніо.

За словами самого боксера, у Дона Кінга є чемпіон у напівважкій вазі (Гільєрмо Джонс, - авт.), також поєдинок може отримати Кшиштоф Володарчик, який володіє поясом WBC.

"Я повернуся цього серпня й, швидше за усе, це буде за океаном. Тому усі, хто в грі, хай зарубають це собі на носі. І, коли я вирішу усі справи в крузервейті, тоді я прийду за Бернардом Хопкінсом, щоб забрати своє!" - резюмував Тарвер.