Головне

Бій Кличко - Повєткін може не відбутися

02.06.2013 16:45 540 0

Бій володаря чемпіонських поясів IBF/WBA/WBO/IBO в суперважкій вазі Володимира Кличка з "регулярним" чемпіоном світу Алєксандром Повєткіним може не відбутися.

Про це заявив безпосередньо сам Кличко-молодший.

"Контракт досі не підписаний. Останній термін для підписання контракту у нас до 15 червня. Як і раніше залишилися пункти, із-за яких ми не можемо зрушитися. На цьому етапі надмірно багато питань, на які немає відповідей з боку команди Повєткіна. З нашого боку усі відповіді дані, усі коментарі відносно контракту зроблені.

Ми нормально спілкуємося з командою Повєткіна. Але, що стосується юридичної сторони, - то віз і нині там. Я сподіваюся, ми пройдемо цей етап, і контракт буде підписаний. Якщо цього не станеться, - йтимемо далі, без Повєткіна.

З точки зору прихильника спорту, я б сам хотів побачити цей поєдинок. Два олімпійські чемпіони, є безумовна інтрига. Я вважаю, що увага до цього поєдинку буде величезна. І я сподіваюся, що все закінчиться підписанням контракту і поєдинок відбудеться. Є навіть передісторія, два поєдинки мали бути, але з певних причин, які я не повторюватиму, це не вийшло.

Інтрига є, інтерес є, залишилося тільки закінчити питання з контрактом", - цитує українця офіційний сайт братів Кличків.

Кличко також підтвердив інформацію про свій намір виступити на Олімпійських іграх 2016 року і заявив про бажання провести бій в Києві на НСК Олімпійський.

Коментарі ()