Українська правда

Хей: Кличко по-тихому звалив від мене

Сергей Шемшученко — 13 липня 2013, 20:40

Екс-чемпіон світу у двох вагових категоріях британець Девід Хей прогнозує дострокову перемогу над своїм співвітчизником Тайсоном Ф`юрі.

"У бою з Кличком я був гірший, - заявив Хей в передачі Ringside телеканалу Sky Sports. - Тоді я погано працював на рингу. Моєю метою завжди була перемога над Кличком, і я хотів виграти.

Потім його брат Віталій заявляв привселюдно, що хоче битися зі мною, але відтоді від нього нічого не чутно. Він по-тихому звалив від мене.

Ф`юрі ж багато кричав і тепер багато хто хоче бачити його в нокауті, в який збираюся його відправити. Тайсон вважає, що може завдавати будь-яких ударів і побити мене, вважає себе найкращим боксером. Але це він пропускатиме удари, які не помітить. Удари, які Ф`юрі викидав до спарринг-партнеров і колишніх суперників, ніколи не дістануть мене.

Я дивився його бої і не побачив нічого, що могло б мене здивувати.

Можливо, саме зараз він зі своїм дядьком-тренером розробляє щось нове, чого ми ще не бачили. Проте, якщо він боксуватиме так само, як і раніше, то упевнений, що наш бій продовжиться не довше за чотири-п'ять раундів.

Нагадаємо, що бій Хей - Ф`юрі відбудеться в Манчестері 28 вересня.