Українська правда

Підопічний братів Кличків сумнівається у травмі Девіда Туа

Сергей Шемшученко — 8 серпня 2013, 14:17

Колишній претендент титулу чемпіона світу новозеландець Девід Туа навряд чи дістав серйозну травму, яка не дасть йому змоги вийти на ринг.

Про це заявив у Новій Зеландії білоруський боксер-суперваговик Олександр Устинов, який виступає за промоутерську компанію братів Кличків К2 Promotions, повідомляє газета "Bay of Plenty Times".

"Я не має повної інформації про травму суперника, але мені здається, нічого серйозного не сталося, - сказав Устинов. - Думаю, що ЗМІ просто намагається надто драматизувати цю подію".

Білорус зазначив, що якщо бій буде перенесений, як заявили організатори, на тиждень, то він залишиться чекати на поєдинок у Новій Зеландії. Разом з тим, боксер засумнівався в реальності нової дати, якщо серйозність травми суперника підтвердиться.

"Якщо його травма серйозна, навряд чи одного місяця вистачить для поновлення. Але звичайно все залежить від нього", - уточнив Устинов.

Нагадаємо, поєдинок Олександр Устинов - Девід Туа заплановано на 31 серпня у Гамільтоні (Нова Зеландія).

Однак зараз цей бій знаходиться під загрозою зриву через отримане 40-річним Туа розтягнення литкового м'яза, інформує ukrinform.ua.