Головне

Сіллах, Сенченко і Каштанов перемагають своїх суперників у Донецьку

24.08.2013 21:41 672 0

У субботу, 24 серпня, відбувся вечір боксу у Донецьку на "Донбас Арені".

Зокрема, українські боксери Ісмаїл Сіллах, В'ячеслав Сенченко та Станіслав Каштанов здобули перемоги.

Напівважковаговик Ісмаїл Сіллах (21-1, 17 KO) здобув дострокову перемогу над росіянином Константіном Пітерновим (13-4, 4 KO).

Зустріч була зупинена після шостого раунду, коли Пітернов відмовився від продовження у своєму кутку. Наприкінці 5-го раунду росіянин побував у нокдауні від удару по корпусу.

Екс-чемпіон світу у напівсередній вазі В'ячеслав Сенченко (34-1, 23 KO) технічним нокаутом у четвертому раунді переміг аргентинця Карлоса Адана Хереса (37-16-3, 18 KO).

Результат зустрічі вирішив лівий боковий, який припав точно по підборіддю Хереса. Аргентинець зміг піднятися, але був дуже нестійким і не втримався на ногах. У підсумку рефері дав відмашку про зупинку зустрічі.

Наступний поєдинок Сенченко проведе 26 жовтня у Шеффілді проти Келла Брука (30-0, 20 КО).

Володар титулу "тимчасового" чемпіона WBA у другій середній вазі Станіслав Каштанов (31-1, 17 КО) здобув дострокову перемогу у десятому раунді над Джеймі Барбосою (18-8, 8 КО) з Коста-Ріки.

Наприкінці сьомого раунду Барбоса побував на підлозі від удару по корпусу. У десятому раунді після серії пропущених ударів Барбоса встав на одне коліно і не побажав підніматися після кінця відліку рефері, повідомляє boxnews.com.ua.

Коментарі ()