Головне

Усик дебютує в професійному боксі 9-го листопада

25.09.2013 13:53 1156 0

Контракт K2 Promotions з Олександром Усиком підписаний на п'ять років. Перший бій олімпійського чемпіона запланований вже на 9 листопада.

Віталій Кличко на презентації угоди відразу ж запевнив , що в суперниках у Усика  "мішків" не буде. Перед боксером ставлять максимальні завдання - завоювання чемпіонського пояса.

"Буду починати у своїй вазі - крузер вейт. Перші бої проведу в Україні і готуватися до боїв буду на батьківщині. Звичайно, якщо потім буду битися в США або інших країнах, то й підготовка до боїв проходитиме вже там", - повідомив Усик .

Менеджер К2 Олександр Красюк повідомив , що кількість поєдинків буде визначати сам боксер.

"Все залежить від його функціонального стану. Оптимально - п'ять поєдинків на рік" , - сказав він.

Що стосується переговорів з американськими промоутерами, то боксер заявив, що вони не змогли підготувати йому гідної пропозиції .

"Ми поїхали в США для того, щоб поспілкуватися з друзями, подивитися, як там живуть і поговорити з промоутерами. Для мене американські промоутери не знайшли цікавої пропозиції. Так, всі прагнуть боксувати в США з американськими боксерами. Але я не захотів залишитися в Америці", - зазначив боксер.

"Я буду там боксувати, але почну свій шлях туди з України", - додав він.

Як стало відомо, Усик вже приступив до тренувальної роботи і підготовки до першого поєдинку  Хто буде тренувати Усика поки не розголошують, інформує comments.ua.

Коментарі ()