Головне

Окендо відмовився від бою з Ломаченко

04.09.2013 14:22 525 0

Тепер першим суперником дворазового олімпійського чемпіона українця Василя Ломаченка на професійному рингу повинен стати мексиканець Хосе Рамірес, який займає сьому сходинку в рейтингу WBO.

Пуерториканський боксер Джонатан Окендо відмовився від бою з українцем.

"Ломаченко - великий боксер, але його намагаються вивести на високі позиції за дуже короткий час, і мене хочуть використати для цього. Я вірю, що ми з ним могли б влаштувати великий бій, і я міг би його перемогти, але зараз усе проти мене - у мене пошкоджений суглоб пальця руки і ще один фактор - це гроші", - пояснив причину своєї відмови Окендо .

Варто наголосити, що Рамірес, на відміну від Окендо, ніколи не програвав нокаутом, хоча серед його суперників були і серйозні панчери, такі як Абдіель Рамірес, якому він програв одноголосним рішенням суддів, і Рей Баутіста, якого він переміг розділеним рішенням суддів.

Бій Василя Ломаченка з Хосе Раміресом має відбутися 12 жовтня у Лас - Вегасі в андеркарті поєдинку легендарного мексиканця Хуана Мануеля Маркеса проти американця Тімоті Бредлі, інформує boxingnews.com.ua.

Коментарі ()