Головне

Олександр Усик нокаутував у дебютному бою мексиканця Ромеро. ВІДЕО

10.11.2013 00:20 1447 0

Український олімпійський чемпіон Олександр Усик переміг мексиканця Феліпе Ромеро в Києві нокаутом в п'ятому раунді.

Усик активно почав поєдинок, ганяючи суперника по рингу. Дістав пару разів Феліпе, проте в кінці першого раунду мексиканець різко відповів в голову. Правда не сильно, Усик навіть дозволив собі поправити "оселедець".

Другий раунд також залишився за нашим боксером. Пройшли джеби в голову Ромеро, пройшла "двійка", а спроби контратаки з боку мексиканця не були впевненими.

У третьому раунді Феліпе все частіше став пропускати удари і за 16 секунд до гонгу опинився у нокдауні після удару по корпусу, а потім в голову.

У четвертому раунді Усик продовжував домінувати. Але не намагався достроково закінчити бій. Контролював ситуацію на рингу, монотонно б'ючи суперника.

П'ятий раунд Феліпе почав активно, змусивши навіть захищатися Усика. Однак коли Усик пішов в атаку - Ромеро опинився на підлозі. Феліпе пропустив потужний удар лівою в голову і його команда, не чекаючи рішення рефері, викинула білий рушник.

Після завершення поєдинку Усик сказав, що любить своїх дітей: дочку Єлизавету і сина Кирила. А після оголошення його перемоги вимовив: Слава Україні!

У залі Усика підтримували його кум боксер Василь Ломаченко, та чемпіон з боксу Віталій Кличко, повідомляє fakty.ictv.ua.

Коментарі ()