Головне

"Українські отамани" розгромили "Американських нокаутів"

16.11.2013 22:08 984 0

Команда "Українські отамани" впевнено дебютувала у новому сезоні Всесвітньої серію боксу (WSB), перемігши у домашній зустрічі "Американських нокаутів" з рахунком 4:1.

Про це повідомляє 24boxing.com.ua.

У ваговій категорії до 52 кг Денис Шкарубо хоч і програв одноголосним рішенням суддів Еросу Каррері, але через те, що його суперник не був заявлений на цей сезон, ще напередодні було відомо, що перемогу у цьому протистоянні віддадуть "Отаманам".

У 60-ти кілограмах Павло Іщенко вщент розбив Баходіржона Султонова, відпрацювавши бій легко, не вимушено і різноманітно. Під кінець поєдинку міг бути й нокаут, але Султонов ціною величезних зусиль таки достояв до фінального гонгу.

У ваговій категорії до 69 кг "Отаман" Денис Лазарєв в доволі конкурентному поєдинку переміг Нодіра Касимова. Хоча не надто велика, та все ж перевага більш щедрого на удари Лазарєва таки була.

Олександр Ганзуля три раунди бив на диво пасивного Ентоні Кемпбелла, поки кут американця не прийняв рішення відмовитися від продовження бою - перемога українця технічним нокаутом.

Єдина поразка "Отаманів" відбулася в поєдинку супертяжа Ростислава Архипенка та американського шведа африканського походження Мохаммеда Саллаха. Українець весь бій йшов вперед, але надто часто натикався на джеб суперника, який до того ж багато в'язав і клінчував меншого суперника.

Коментарі ()