Головне

Матчеву зустріч "Українських отаманів" та "Команди Німеччини" перенесено через події в Києві?

29.01.2014 11:59 654 0

Запланований на 31 січня київський матч 4-го сезону WSB між командами "Українські отамани" та "Team Germany", переноситься на поки що невизначений термін. В ході переговорів з представниками німецької команди та керівництва WSB, було вирішено відкласти поєдинок.

За інформацією Всесвітньої серії боксу, остаточну дату проведення матчевої зустрічі між "Українськими Отаманами" та  "Командою Німеччини" буде повідомлено до кінця цього тижня, повідомляє прес-служба ФБУ.

"За результатами переговорів з обома командами, ми дійшли згоди перенести матч, який мав відбутися 31 січня у Києві, на пізніший термін," - повідомив Карім Бузіді.

"Ми маємо визнати, що так само, як і інші спортивні змагання, Всесвітньої Серії Боксу теж торкаються календарні зміни. Так, сьогодні ми також дійшли згоди щодо перенесення на 12 березня матчу у групі Б між командами Росії і Куби, який припадав на початок Олімпійських Ігор у місті Сочі," - пояснив К. Бузіді.

"Скажу відверто, для боксерів нашої команди та особисто для мене ця новина була досить неприємною. Не знаю як з правової точки зору, цим займається менеджмент клубів, а от чисто зі спортивної сторони – я не прихильник таких рішень! Боксери тренуються, скидають вагу, а тут за три дні матчу нам повідомляють, що зустріч відбудеться невідомо коли. Не відкидаю можливості, що причиною такого рішення могли стати останні події, які відбувалися в Києві, а можливо, німецька команда таким чином намагається уникнути зустрічі з нами.

Проте, як не сьогодні, так завтра, але ми все одно зустрінемося у ринзі, - відмітив головний тренер клубу "Українські отамани" Валентин Соболевський. – Ми ж в свою чергу гідно приймемо це рішення та поставимося з розумінням до керівництва WSB. Іншого вибору у нас не має. Будемо і надалі готуватися до найближчих поєдинків та прикладемо усіх зусиль аби 8 лютого перемогти аргентинську команду та потішити українських вболівальників".

Коментарі ()