Українська правда

Ломаченку дозволили знову битися за титул чемпіона світу за версією WBO

Сергей Шемшученко — 5 березня 2014, 21:11

Президент Всесвітньої боксерської організації (WBO) Франсіско Валькарсел сповістив промоутера українця Василя Ломаченка Боба Арума про те, що організація не заперечує, якщо уродженець Білгород-Дністровського проведе бій за з титул вже у наступному поєдинку.

Про це повідомляє офіційний сайт українського боксера.

Нагадаємо, минулої суботи Ломаченко вже у другому поєдинку на профіринзі поступився мексиканському ветерану Орланду Салідо розділеним рішенням суддів. Оскільки Салідо не зробив вагу напередодні зустрічі, титул чемпіона WBO залишився після його перемоги вакантним, пише gazeta.ua.

"Враховуючи, з чим зіткнувся Ломаченко в бою з мексиканцем президент WBO запропонував нам організувати ще одну титульну спробу для Василя, - розповів World Boxing News промоутер українця Боб Арум. - Я вже повідомив про це Ломаченку: хлопець дуже зрадів такій можливості. Зараз він на кілька тижнів відлетить до України, після чого знову візьметься за тренування. Такий бій, швидше за все, буде організований на початку літа. Хто буде противником, поки рано обговорювати. Я побажав Василю удачі, сказав: " Акуратніше там, не потрап під кулі. Незабаром побачимося".