Головне

Українські отамани продовжать існування та виступи у WSB, - Шатернікова

07.04.2014 16:00 293 0

Боксерський клуб "Українські отамани" не припиняє свого існування.

Про це розповіла координатор проекту Аліна Шатернікова, коментуючи слова Сєргєя Корнєєва про те, що клуб на грані закриття.

"Подібні заяви є просто результатом панічного настрою боксера. Клуб не припиняє свого існування і наступного сезону продовжить виступи у Всесвітній серії боксу WSB. Ситуація з фінансуванням стабільна, тому немає причин для подібних тверджень", - сказала вона.

"Спортсмени не завжди знають і розуміють внутрішню ситуацію. Сьогодні відбудеться засідання дисциплінарного комітету та юристів, де обговорять правомірність заяви Корнєєва. Основуючись на контракті, боксер може понести серйозні штрафні санкції", - каже Шатернікова.

За її словами, звісно, фінансова нестабільність в країні торкнулася і клубу. Проте керівництво виплачує зарплату і виконує перед спортсменами усі зобов'язання.

Шатернікова також додала, якщо клуб і вирішить попрощатися з кимось із боксерів, то лише за спортивним принципом - чий рівень майстерності не відповідатиме вимогам клубу, пише Еспресо. TV.

Як уже повідомлялося, на своїй сторінці у соцмережах білоруський легіонер "Отаманів" Сєргєй Корнєєв написав, що "Українські отамани" опинилися на межі зникнення.

Коментарі ()