Українська правда

Бій між Дженнінгсом і Пересом відмінили через травму кубинця

Сергей Шемшученко — 10 травня 2014, 13:25

Запланований на 25 травня бій двох непереможних супертяжів - Браянта Дженнінгса (18,10 КО, 0 нокаутом) і Майка Переса (20, 12 КО, 1 нічия ) - не відбудеться через травму кубинця.

Про це повідомляє fightnews.com.

Перес пошкодив плече під час спарингу і не встигне відновитися до наміченої дати .

Промоутери боксерів сподіваються, що цей рейтинговий поєдинок WBC все ж відбудеться в найближчому майбутньому, як тільки відновиться Перес.

Тим часом, весь вечір боксу в Корпус-Крісті (США) їм вже довелося скасувати, пише xsport.ua.

У ньому, крім інших, також повинен був пройти бій сильних середньоваговиків Меттью Макліна (30, 20 КО, 5) і Деніела Гіла (30, 16 КО, 2) .

Зазначимо, Дженнігса і Переса розглядають в США, як боксерів, які незабаром здатні нав'язати боротьбу чемпіону світу за версіями WBA , WBO і IBF Володимиру Кличку.

В активі Дженнінгса вже є перемога на колишнім володарем пояса WBO білорусом Сєргєєм Ляховичем.

Перес придбав популярність після того, як упевнено переміг Магомеда Абдусаламова, внаслідок чого росіянин отримав крововилив у мозок і виявився прикутий до ліжка.

У ніч з 10 на 11 травня за київським часом, нагадаємо, відбудеться бій між Бермейна Стіверном і Крісом Арреолою, в якому американські суперважкоатлети розіграють раніше належавший Ваталію Кличко пояс чемпіона світу за версією WBC.