Головне

Руденко: Габарити Брауна мене абсолютно не турбують

01.08.2014 12:48 293 0

Український супертяж Андрій Руденко (24-0, 16 КО) запевнив, що Лукас Браун (20-0, 18 КО) хороший супертяж, але не видатний.

Нагадаємо, що бій Руденко - Браун відбудеться у п`ятницю, 1 серпня, в англійському місті Вулверхемптон.

"Ми з тренером переглянули багато його боїв – все, що знайшли в інтернеті, включаючи 12-раундові поєдинки з Джеймсом Тоні та Кларенсом Тілманом. Також я бачив, як у своїх останніх боях Браун нокаутував Тревіса Вокера, Річарда Тауерса та Еріка Бахоелі. Браун - фізично міцний боєць з "важкою рукою", плюс у нього непогана витривалість для супертяжа його віку і габаритів.

Але, скажу чесно, коли я переглядав його бої, то не побачив у ньому нічого видатного, так що якимось особливим боксером його назвати не можу. Він звичайний силовик, "рубака". У бою з таким буде нелегко, це без питань, але нічого непередбачуваного я від нього не чекаю.

Габарити Брауна мене абсолютно не турбують. Навпаки, мені набагато зручніше битися з великими боксерами, ніж ганятися за маленькими, які зазвичай більш швидкі і верткі порівняно зі своїми масивними колегами. А Браун такий великий, що промазати по ньому буде складно", - цитує Руденка boxingnews.com.ua.

Коментарі ()