Українська правда

Мейвезер переміг Майдану

Сергей Шемшученко — 14 вересня 2014, 09:13

Чемпіон світу за версією WBC в напівсередній, а також за версіями WBC та WBA в першій середній вазі американець Флойд Мейвезер здобув впевнену перемогу в матчі-реванші з аргентинцем Маркосом Рене Майданою.

Мейвезер добре провів перші три раунди, хоча на останній секунді третього він пропустив важкий удар правою від аргентинця, який навіть трохи його потряс.Четвертий раунд виграв Майдана, а надалі домінування Флойда продовжилося.

У восьмому раунді стався цікавий епізод – коли Мейвезер обхопив голову Майдани лівою рукою у клінчі, аргентинець вкусив його за рукавичку, після чого бій було зупинено на кілька десятків секунд. І хоча в цьому епізоді рефері очко з Майдани не зняв, він зробив це трохи пізніше, за інше порушення правил.

Аргентинський боксер непогано провів останні раунди, особливо десятий, і хоча в дванадцятому Мейвезер практично нічого не робив, було зрозуміло, що перемогу він собі вже забезпечив. По закінченню 12-ти раундів судді винесли свій вердикт – 116:111, 116:111 та 115:112 на користь Флойда Мейвезера, пише boxingnews.com.ua.