Головне

Хей: "Я б поставив або на перемогу Стіверна в кінці бою, або на перемогу Вайлдера брутальним нокаутом в перших шести раундах"

20.09.2014 12:44 383 0

В Деонтея Вайлдера 100-відсотковий показник перемог нокаутом, так що якщо він виграє у Бермейна Стіверна, то нокаутом на початку бою.

Про це в інтерв’ю Boxingscene.com заявив екс-чемпіон світу в двох вагових категоріях британець Девід Хей, який поділився своїми очікуваннями від бою чемпіона світу за версією WBC в надважкій вазі канадця Бермейна Стіверна з офіційним претендентом на його титул американцем Деонтеєм Вайлдером.

"В Деонтея Вайлдера 100-відсотковий показник перемог нокаутом, так що якщо він виграє, то нокаутом, можливо, вже на початку бою. Але Деонтей не проходив багато раундів. Тож якщо ставити на чиюсь перемогу, то треба ставити або на перемогу Вайлдера в ранніх раундах, або на перемогу Стіверна в кінці бою", - зазначив він.

"Можливо, в 12-му раунді Вайлдер боксуватиме краще, ніж в першому, але ми цього не знаємо. Тож я б поставив або на перемогу Стіверна в кінці бою, або на перемогу Вайлдера брутальним нокаутом в перших шести раундах", - наводить слова Хея boxingnews.com.ua.

Коментарі ()