Головне

Каштанов вирішив завершити кар`єру за станом здоров`я

03.09.2014 09:50 59 0

Бій росіянина Федора Чудінова проти тимчасового чемпіона світу WBA українця Станіслава Каштанова не відбудеться.

В середині липня WBA зобов'язала Каштанова і Чудінова, що займає друге місце в рейтингу, домовитися про проведення бою в найкоротші терміни. Поєдинок міг відбутися 25 жовтня в Монако, проте цього не станеться унаслідок несподіваного завершення кар'єри українським боксером, пише sportbox.

Як повідомляє офіційний сайт промоутерської компанії Union Boxing Promotion, переступивши 30-річний рубіж, Каштанов вирішив піти з великого спорту за станом здоров'я. Останнім часом у боксера почастішали головні болі під час тренувань, погіршав зір на одному оці. Станиславу рекомендовано понизити фізичні навантаження, припинити зайняття спортом і пройти курс реабілітації.

Усі необхідні документи, що підтверджують факт завершення кар'єри боксером були спрямовані у Всесвітню боксерську асоціацію і Національну лігу професійного боксу

Каштанов розпочав кар'єру в ранзі професійного спортсмена в 2003 році. За цей час він ставав шестиразовим чемпіоном світу серед молоді за версією WBC, чемпіоном Європи за версією EBU - EE і тимчасовим чемпіоном світу за версією WBA.

В активі боксера 31 бій - 17 з них Станіслав завершив достроково і усього лише одного разу поступився роздільним рішенням суддів у боротьбі за вакантний титул чемпіона світу за версією WBA в другій середній вазі.

Свій останній поєдинок він провів в Донецьку в серпні минулого року у рамках Pro Boxing Show. Протистояв українцеві костариканець Хайме Барбоса. Бій Каштанов виграв нокаутом в десятому раунді.

Коментарі ()