Українська правда

Волтерс нокаутом переміг Донейра

Сергей Шемшученко — 19 жовтня 2014, 09:57

Чемпіон світу за версією WBA в напівлегкій вазі філіппінець Ноніто Донейр (33-3, 3 КО) зазнав першої в своїй кар’єрі поразки нокаутом у поєдинку з "регулярним" чемпіоном WBA в цій же ваговій категорії представником Ямайки Ніколасом Волтерсом (25-0, 21 КО).

Волтерс почав бій дуже активно і впевнено виграв перший раунд, однак вже на останніх секунд другої трихвилинки Донейру вдалося серйозно потрясти його своїм ударом.

Втім, в третьому раунді вже сам Донейр відчув на собі повну силу ударів Волтерса, коли після відмінного аперкоту у виконанні боксера з Ямайки вперше в своїй професійній кар’єрі опинився в нокдауні.

Після успішного третього раунду Волтерс лише збільшив свій натиск, і обличчя Донейра почало вкриватися гематомами, пише boxingnews.com.ua.

Подеколи Донейру вдавалося провести непогані контрудари, але його успіхи були лиш епізодичні, в той час як Волтерс впевненими кроками йшов до своєї цілі, якої він і досяг вже у шостому раунді, нокаутувавши Донейра доволі розмашистим ударом правою через руку.