Головне

У професіональному боксі дозволили відеоповтори

02.10.2014 09:01 134 0

Керівництво WBC, WBA і IBF схвалило використання під час боїв миттєвих відеоповторів.

Про це інформує Спорт-Экспресс з посиланням на офіційний сайт WBC.

Історичне рішення було прийняте на зустрічі представників "великої трійки", яка пройшла 24 вересня в мексиканському місті Плая-дель-Кармен.

Спеціальна робоча група взаємодіятиме з федераціями і місцевими комісіями кожної організації з метою координації і організації процесу використання повторів по всьому світу. Також повідомляється, що WBA і IBF узяли на себе зобов'язання почати процедуру, аналогічну наявній в WBC, і проводити зважування спортсменів за 30 і 7 днів до бою. Мета - контролювати збільшення ваги боксерів в день офіційного зважування перед поєдинком.

Що стосується системи оцінок, то, розглянувши пропозицію WBA дати суддям можливість використати систему оцінок 10 - 9,5 замість 10 - 9 у вирішальних раундах бою, WBC і IBF запустять експериментальну програму дослідження "половинчастої системи оцінок". Остаточні висновки також мають бути зроблені до кінця наступного року.

Окрім цього, організації домовилися приступити до підготовки до проведення турніру чемпіонів. За його підсумками визначиться єдиний чемпіон в кожній ваговій категорії, який зможе називатися чемпіоном світу.

Коментарі ()