Українська правда

Каштанов: Мене ледве не застрелили поблизу Маріуполя

Сергей Шемшученко — 25 лютого 2015, 14:26

Кримський боксер Станіслав Каштанов, який виступав за донецьку компанію Union Boxing Promoution, залишив Донецьк і нині тренується у Москві.

Каштанов не заперечує, що підтримує сепаратистів, і каже, що його ледве не застрелили поблизу Маріуполю на блокпосту.

"Я упевнений в тому, що київська влада прийшла по більшій своїй частині незаконним шляхом, але незважаючи на це, Донбас якось зміг з цим змиритися. Просто сформулював якесь звернення, щоб його інтереси не були забуті і розтоптані, щоб був свій якийсь затишок і перспективи розвитку, коли все встало з ніг на голову. Але нас ніхто не хотів ні почути, ні зрозуміти, ні в чомусь поступитися. Просто захотіли поламати. Усіх, хто ходив на референдум.

І я зробив свій вибір. Звичайно, я спілкуюся з хлопцями і мені дещо неприємно, що вони там, а я поїхав. Але я не став брати зброю в руки.

Насправді із-за цієї війни у мене в календарі є другий день народження. Мене в Маріуполі на блокпосту переплутали з якимсь диверсантом, роздягнули до трусів, стріляли. Все було настільки жорстко, без жартів... Могли убити.

Після цього у мене в голові була тільки думка якнайшвидше поїхати з країни. Тому що. Ну якщо ви українці, ви повинні поважати українців, - цитує Каштанова Газета.Ru.