Українська правда

Башир: Для Кличка важлива перемога Усика

Сергей Шемшученко — 3 квітня 2015, 08:42

Тренер українця Олександра Усика (6-0, 6 КО) Джеймс Алі Башир, поділився своїми очікуваннями від бою свого підопічного проти росіянина Андрія Князєва (11- 1, 6 КО), який відбудеться 18 квітня в київському Палаці спорту.

"Я очікую дуже важкий бій. Князєв дійсно професіонал своєї справи і дуже непростий суперник. Усик і Князєв докладуть всіх зусиль, що щоб перемогти суперника, тому буде непросто. Я ж, звичайно, сподіваюся на хорошу перемогу Олександра.

Я думаю, що Усику потрібно ще 2 бою після поєдинку з Князєвим і тоді він буде готовий до чемпіонського бою ... десь 10 місяців ... так, йому потрібно 10 місяців для підготовки і тільки тоді він буде готовий до бою з чемпіоном. Усику ще потрібно добре попрацювати, щоб битися з будь -яким суперником у світі.

Ми всі професіонали. Володимир Кличко - професіонал, я професіонал. Володимир Кличко попросив мене залишитися тут, тренувати Усика. Для нього дуже важливо, щоб Усик переміг. Я ж збираюся в Нью-Йорк після бою Усика, - цитує Башира 24boxing.com.ua.