Українська правда

Джордж Формен вважає, що лише хтось особливий зможе побити Кличка

Сергей Шемшученко — 25 квітня 2015, 19:52

Легендарний американський ветеран суперважкої ваги Джордж Формен поки що не бачить, хто з його співвітчизників міг би найближчим часом вирости у зірку світового масштабу.

"Великий Джордж" віддав перевагу уникнути відповіді з приводу шансів земляка Браянта Дженнінгса у поєдинку з Володимиром Кличком, заявивши, що боксери з пострадянського блоку хочуть досягти чогось у боксі більше, ніж його співвітчизники.

До слова, востаннє, коли українець програв на рингу, Дженнінгс працював двірником, про бокс ще навіть не думав, і взагалі, за його ж словами, "поняття не мав, хто такий цей Кличко".

"У якої країни більш "голодні" бійці, у тої і найкращі бійці. Схоже, найбільш "голодні" хлопці походять з Росії", - сказав ветеран, переплутавши, очевидно, з Росією Україну.

"У Кличка хороша кар'єра, хоча у Штатах він випав із загальної картини боксу. Разом з тим, не схоже, щоб зараз був хтось, хто зможе його перемогти. Потрібен справді хтось особливий, щоб зробити це", - додав він.

"У США поки немає зіркових супертяжів. Немов якийсь космічний пилосос їх усіх злизав", - зазначив Формен, якого цитує vringe.com.