Головне

Шелестюк: Можу провести титульний бій у серпні

25.05.2015 18:35 305 0

Український напівсередньоваговик Тарас Шелестюк (12-0, 8 КО) на прес-конференції у Києві розповів про розвиток своєї кар'єри.

"Цього року я вже провів 3 поєдинки. Всі вони були 8-раундові, але 2 з них я закінчив достроково. Останній бій був 3 квітня, який транслювали на каналі ESPN. За цей час я провів багато роботи в залі - удосконалював техніку, перемагав і сходив все вище. Сподіваюся, скоро дійду до чемпіонського титулу.

Мені пообіцяли у квітні-травні бій за регіональний титул за версією WBO чи якоюсь іншою версією, але так вийшло, що канал ESPN надав час лише на 8-раундовий поєдинок, а цього замало для титульного бою. Наступний бій запланували на серпень. За попередніми домовленостями він має бути 10-раундовим, і мій промоутер веде перемови, щоб він уже був титульним.

Перебігом кар'єри я задоволений, хоча хотілося б, щоб бій, що відбувся у квітні, був чемпіонським. Щоб привезти пояс до України, дати подержати його в руках батькам, друзям. Сподіваюся, що це буде найближчим часом, - цитує боксера 24boxing.com.ua.

Коментарі ()